JUDITH

Mijn naam is Judith en sinds november 2018 werk ik met veel plezier bij Tro Tardi. Daarnaast werk ik ook nog op een recreatieboerderij. Ik vind het heerlijk om voor de dieren op de zorgboerderij te zorgen en lekker buiten bezig te zijn. Door dit samen met de zorgvragers te doen, maakt dit het werk voor mij helemaal leuk! Graag tot ziens op de zorgboerderij!

MANON

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Zorgboerderij Tro Tardi. In de loop van de jaren heb ik mij in het bedrijf mogen ontwikkelen en ben ik in het bedrijf gegroeid. Het is enorm genieten om samen met onze zorgvragers de zorg te mogen dragen voor al onze dieren en alle werkzaamheden op de boerderij! Dit doe ik dan ook met veel liefde en plezier met mijn collega’s.

STAGIAIRES EN VRIJWILLIGERS

Ontzettend blij zijn we met alle vrijwilligers die zich dagelijks met veel enthousiasme inzetten voor de zorgboerderij!

Heeft u ook interesse om als vrijwilliger te komen werken of heb je belangstelling voor een stageplek in het kader van een gerelateerde opleiding? Op de zorgboerderij zijn regelmatig stagiaires en vrijwilligers die helpen bij de begeleiding van de zorgvragers en de overige werkzaamheden die op het bedrijf plaatsvinden. Bij de keuze van stagiaires en vrijwilligers houden wij uiteraard rekening met de behoeften en privacy van de zorgvragers. Neem gerust contact met ons op!

De drijvende motoren achter de zorgboerderij stellen zich voor...

Tekstvak: De medewerkers

HANNA

Hoi! Mijn naam is Hanna en ik ben als stagiaire begonnen op de boerderij, waarbij ik begonnen ben met werken in de zomer 2019. Met veel voldoening werk ik met de zorgvragers en begeleid hen met de klusjes en het verzorgen van de dieren. Het mooiste vind ik de diversiteit van de doelgroep en de combinatie van het werken met dier en mens. Elke dag beleef je weer wat anders, wat voor mij het werk super leuk maakt!

SANDRA

Nog voor dat de boerderij een zorgboerderij was kwam ik al op de boerderij. Ik help graag mee met de verzorging van de dieren en daarnaast geef ik grondwerk lessen met de paarden. Het is een heerlijke plek om te mogen werken met de zorgvragers en de paarden.